Reviews Golf discs | Discsport.ca - Disc Golf Store – Online since 2004
roller

News

Restocked

Campaigns

54 380 discs in stock right now

Reviews Golf discs (2995 pc)

Best Ratings:   Molds   Putt & Approach   Midrange   Fairway Driver   Distance Driver

2024-02-20

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Smidig och bra korg  |  

Väldigt smidig korg ifall man vill ta med sig ut på fielden eller ut i skogen för att göra egna hål. Enkel och bära och smidig att öppna upp. Bra kvalitet på korgen också. Så det är bra pris på en bra korg!

2024-02-20

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Överstabil Driver  |  

Venom är en väldigt överstabil disc som funkar utmärkt i vinden . Behöver man något man kan lita på och inte flippa över i motvind eller hålla sig borta från OB så funkar denna jättebra! Bra glid för att vara så överstabil.

13

5

0

3

2024-02-20

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Lagom stabil Midrange  |  

Buzzz os är inte Jätte överstabil men har en bra fade. Kan kastas hårt och alltid få en fade i slutet. Denna har en fade som glider framåt och inte dumpar så hårt. Bra överstabil midrange för vindigare dagar .

5

4

0

3

2024-02-20

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Fantastisk hyzerflip disc  |  

Leopard3 är en fantastisk disc. Den är en hyzerflip maskin som man enkelt kan kasta i tajta skogshål. Fina s-kurvor eller pushande hyzers. Den håller vinkeln man lägger den på. Föredrar denna i champion plast men star plasten känns ändå bra .

7

5

-2

1

2024-02-20

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Stabil  |  

Denna discen var precis det man antog att det skulle vara, STABIL. den flyger inte långt men den är super för flexkast eller när man hamnat i knepigt ställe och behöver något riktigt överstabilt. Plasten var skön också då den är lite "greppigare" än vanlig esp enligt mig .

5

2

1

5

2024-02-20

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Rak kastputter  |  

Denna är en Rak flygare. Som de flesta kanske vet så har inte luna 3 i fade utan är ganska neutral i flighten. Denna är någonstans i mitten av de olika lunor jag testat i stabilitet. flippar inte över men inte jättemycket fade heller. Rekommenderar inte att kasta i motvind då kan den flippa över.

3

3

0

1

2024-02-20

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Rak midrange  |  

Buzzz är en rak midrange med en bra fade i slutet. Den går rakt 85% av flykten och sen har den en liten fade i slutet. Den håller den vinkeln man kastar den på . Bra glid och en allround bra disc. Funkar perfekt till dagar då man inte pallar ha med sig massa discar. Ta med denna och en putter så klarar man sig bra!

5

4

-1

1

2024-02-19

5 of 5. Tomas, Mölndal (Play-for-fun, Up to 100m)

Najs!  |  

Flies and putts very nice. Its numbers are slightly off though as I find them to be more "2 5 -0.5 0" and its flight be like a Electron Watt. I enjoy putting with it as well, usually not a fan of too deep discs but the release is super clean for me. The flight is very straight, with nice glide.

2

5

-0.5

0

2024-02-16

4 of 5. Kristian R, Skurup (Play-for-fun, Up to 100m)

Mer överstabil än förväntat  |  

Bra glide, men jag upplever den som väldigt mycket mer överstabil än angivet. Jag äger ett antal discar som är specade ungefär likadant som Bayonet (t.ex. Kastaplast Grym 13/5/-2/2) och för mig är det lätt att kasta dem (backhand) med en tydlig S-kurva, alternativt att kasta med hyzerflip. För mig är det omöjligt att göra detta med Bayonet, den är alldeles för överstabil. Perfekt som forehand-disk dock, då flyger den i princip spikrakt och avslutar med en liten fade.

12

6

-1

4

2024-02-16

5 of 5. Kristian R, Skurup (Play-for-fun, Up to 100m)

Fantastiskt distance driver för nybörjare!  |  

Den första disk jag lyckats kasta över 110m med. För mig är den understabil men inte flippig, inte alls som Kastaplast grym (13/5/-2/2). Bolt för mig gör en väldigt "stor" S-kurva och har ett enormt glid. Jag gissar att den är väldigt flippig om man har en högre arm speed än jag har, men för nybörjare tycker jag att denna disc är en av de absolut bästa distance drivers.

13

6

-3

1

2024-02-16

5 of 5. Christoffer Sundqvist, Solna (Competing Locally, over 135m)  Discsport

Allround workhorse  |  

En av de mest tongivande discarna i min bag där jag har 3 stycken Athena varav 2 stycken 6x Claw. Snäppet mer glid och lite mindre stabilitet än exempelvis Proto Athena vilket gör den en perfekt fairway till den som söker effortless controlled distance. En av få "neutrala" 7-speed som jag kunnat kasta även forehand med komfortabelt.

7

5

0

1.5

2024-02-15

1 of 5. Ricky Fredriksson, Nybro (Competing Locally, 100-135m)

Horribel plast  |  

Att plastens känsla är dålig köper jag, är ju en billighetsplast. Vad jag däremot inte förstår är hur man ska kunna spela med denna discen, glowet håller knappt till discen har landat. Hade önskat några minuter glow. Rekommenderar tyvärr inte denna.

11

5

2

2

2024-02-08

5 of 5. The Destroyer , Malmö (Competing Locally, Up to 100m)

Hur mycket glid som helst !  |  

På forehand glider rasken som inget annat, dessutom får jag lagom med turn både backhand och forehand, en av de få diskar jag kan få till ett spikrakt tunnel kast på ca. 100 m med. Dessutom pålitlig, det blir inga turnovers med den .... lätt att få max. distans. Köpte den som ploy, men det är en superdisk.

12

5

-1

2

2024-02-04

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Grym nybörjar disc!  |  

Köpte denna i 166g som komplement till min titanium buzzz ss. Funkar bra till att hålla anhyzers och för turnovers. Min maxvikt är lite rakare med lite turn, med en fade i slutet

5

4

-2.5

1

2024-02-04

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Flippig fairway  |  

En av mina favoritdiscar i bagen. köpte en i 165g så aningen flippigare än en maxvikt heat. Går utmärkt att hyzerflippa till turnover eller rollers. Funkar som bäst i tighta gaps i skogen eller i medvind.

9

6

-3

1

2024-02-04

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Grym forehand disc  |  

En av mina favorit forehand discar. Pålitlig överstabilitet , man behöver inte vara rädd för att den flippar över i motvind. Bra disc och finns i många olika plaster , så man kan ha flera olika stabiliteter beroende på vilken plast.

9

4

0

3

2024-02-04

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

grym hyzerflip driver  |  

Grace är en driver som flyger långt. Bra glid och går enkelt att hyzerflippa . Royal grand plasten är fantastisk. Perfekt greppig och rimmen är inte för mjuk. En disc som kan kasta långt utan att behöva ta i. Har man börjat hantera fairways bra och vill testa en driver så skulle jag rekommendera att testa denna.

11

6

-1

2

2024-02-04

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Rak driver/fairway  |  

vulture i z plasten är en rak disc. Kastar man den flat så får man lite turn och så har den en pålitlig fade i slutet. Ganska låg profil vilket gjorde att denna satt fint i handen för forehands för mig.

10

5

0

2

2024-02-04

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Bra fairway  |  

Min athena var i lägre vikt (169g ) Den var enkel att hyzerflippa och man fick lite turn från den också. Inte super bra att kasta just denna stockrun i motvind, men hade även en maxvikt 6 claw athena som var mycket stabilare. Denna är bättre för nybörjare eller till de som vill ha en lite "flippigare" athena.

7

5

-1

2

2024-02-04

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

"understabil" run av Force  |  

Denna force för mig var flippigare. Kunde hyzerflippa denna ganska enkelt . De var hyfsat platta också vilket var bra för denna funkade utmärkt för raka forehandkast.

12

5

-1

3

2024-02-04

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Spikrak midrange  |  

Buzzz ss är en spik-rak disc. Kastar man den med lite hyzer flippar den upp och turnar lite. Den har en fin och mjuk fade i slutet. Den rör sig inte mycket höger till vänster vilket gör den perfekt för att träffa tighta gaps.

5

4

-2

1

2024-02-04

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Rak fairway  |  

Fd1 är en disc som går rakt. hyzer släpp så flippar den upp till flat och går rakt med en bra fade i slutet. Kastade denna upp till 95-100 m . lite bättre glid än 4 skulle jag påstå men annars stämmer nog siffrorna.

7

5

0

2

2024-02-04

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Perfekt vinter putter  |  

Soft swirl lunan var superbekväm i plasten. funkade bra för uppkast när man behövde att discan skulle stanna kvar där den landade. Eller till vintern när det är kallt ute så kändes den perfekt för det. För övrigt flög den som en luna gör, rakt. Hyzerflippar till lite turn med en svar fade i slutet.

3

3

-1

1

2024-02-04

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Grym distans disc  |  

Denna run av nukes var super för distans. Pålitlig men går ändå att hyzer flippa till lite turn. Denna esp plasten kändes greppigare än deras stock plast också, vilket är ett plus för min del iaf. Grymt snygga swirls och stamps.

13

5

-1

3

2024-02-04

4 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Bra pålitlig midrange  |  

Min buzz som jag köpte tyckte jag var aningen överstabil. Fick inte riktigt den flighten jag hade önskat från den. Kastade jag den på hyzer så höll den hyzer. Kasta jag den rak så höll den rakt med en fade i slutet. Förväntade mig lite mera turn. Men en bra disc till de som vill ha en rak/stabil midrange som håller vinkeln man kastar den på.

5

4

0

1

2024-02-04

5 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Grym roller/ turnover driver  |  

Hades är en grym understabil driver. I medvind kan denna glida otroligt långt. Enkel att få fina s kurvor som nybörjare eller långa turnovers. Inte jättepålitlig i vinden så skulle inte rekommendera att kasta den då. Men en fantastisk disc som jag tycker fler borde testa ! Dessa stamps var ju också riktigt snygga !

12

6

-3

2

2023-12-08

5 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Perfekt midrange  |  

Det finns inte mycket mer man kan önska av en midrange. För mig går det något längre än många andra 5-5-diskar. Bra glid och håller linjen ganska bra. Den är något mer stabil än vad sifforna antyder (min är maxvikt) men det är snarare bra än dåligt och gör den mer pålitlig. Kanondisk!

5

5

0

1

2023-12-08

5 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Riktigt bra kastputter!  |  

Gillar den i skogen där jag startar den mot höger sida av fairway och kan lita på att den inte flippar över. Den är inte heller riktigt lika stabil som min kanske mest använda kastputter (Reko X). Passar bra mellan min Reko X och Reko skulle jag säga.

3

3

0

1.5

2023-12-08

4 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Rolig putter!  |  

Jag är kanske inte riktigt lika såld som många andra men den är klart användbar och rolig att kasta med. Det är riktigt bra glid och den går rakt! Lite djupare än vad jag trivs med och kanske därför jag inte blir helt såld på den.

1

7

-1

1

2023-12-08

5 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Riktigt, riktigt bra kastputter!  |  

Detta kan vara min favorit bland raka kastputters från Axiom/MVP. Den känns helt enkelt perfekt i handen. Släpper den på den linjen jag vill mer frekvent än med några andra putters. Kanske kommer ersätta min Reko som jag annars föredrar för raka kast mellan 50-65 meter.

3

3

0

0

2023-11-24

5 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Rak och skön i handen  |  

Nya favoritplasten. Precis lagom greppig och mjuk i handen. Andas mycket mer premium än andra basplaster. Vet inte om det är på grund av att det är GLOW-varianten av K3 eller ej men denna gillar jag starkt. Reko flyger dit man kastar den. Bra glid, flyger pålitligt i den riktigt som man släpper den och landar mjukt. Svårt att begära mer av en rak kastputter egentligen. Hade det funnits en disk som ligger mellan Reko och Reko X hade jag köpt flera av den också. Helt fantastiska diskar som kompletterar varandra bra.

3

4

0

0

2023-11-24

5 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Världens skönaste putterplast!  |  

Nya favoritplasten. Precis lagom greppig och mjuk i handen. Andas mycket mer premium än andra basplaster. Vet inte om det är på grund av att det är GLOW-varianten av K3 eller ej men denna gillar jag starkt. Reko X flyger rakt första biten och man behöver inte oroa sig att den turnar över. Riktigt stabil men fortfarande väldigt användbar. Bra glid, klarar motvind utan större bekymmer. Hade det funnits en disk som ligger mellan Reko och Reko X hade jag köpt flera av den också. Helt fantastiska diskar som kompletterar varandra bra.

3

3

0

2

2023-11-17

5 of 5. Birdie, Arboga (Play-for-fun, 100-135m)

pa3  |  

Trevlig disc när det kommer till puttning är dock lite för djup när det kommer till kastning för min smak. 300-soft är hyfsat mjuk plast som jag skulle jämföra med en något mjukare classic blend.

3

4

0

1

2023-11-17

5 of 5. Birdie, Arboga (Play-for-fun, 100-135m)

enforcer  |  

Överstabil driver som klarar av all typ av vind. Har dock hyfsat bra glid för att vara just en överstabil driver

12

4

0

4

2023-11-17

4 of 5. Birdie, Arboga (Play-for-fun, 100-135m)

FD  |  

Rakt flygande Fairway Driver som går långt för att bara vara en 7 speedare. Det som drar ner betyget lite är att rimmen känns lite smal för min del.

7

6

0

1

2023-11-17

5 of 5. Birdie, Arboga (Play-for-fun, 100-135m)

Järn  |  

Järn är en trevlig approach disc som funkar både forehand och backhand. Skulle säga att den var mer stabil än vad jag trodde. Skulle nog säga att den är en lite långsammare justice.

4

3

0

3.5

2023-11-15

5 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Inte besviken!  |  

Det var med viss nervositet jag tog med den nya Kaxen ihop med den gamla, Kaxe Z och en Stig för att se om det var några skillnader. Samtliga var okastade och i samma viktklass. Denna var något mer stabil än Kaxe Z (6 5 0 2) men inte riktigt lika stabil som Kaxe (6 4 0 3). Med andra ord är den precis vad jag söker. Möjligtvis känns den nya Kaxen något något större i handen. Blir att plocka fram skjutmåttet men jag undrar jag om det inte är en 6.5-speed på denna.

6

5

-1

2

2023-11-15

5 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Rak och lång!  |  

Väldigt kontrollerbar midrange driver. Viktigt att inte ge 110% i kasten för då vänder den sig och gör sig inte rättvis. Kasta den med 70% och du har en riktigt rak och bra flygbana.

6

5

-1

1

2023-11-15

5 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Blir att köpa ett par till!  |  

Underbar och kanske den mest pålitliga frisbeen från Kastaplast (bortsett från Berg). Mindre glid än sina syskon (Kaxe Z och den nya Kaxe:n.) Men något mindre risk att den turnar över. Skön i handen!

6

4

-1

3

2023-11-10

5 of 5. Ted, Uppsala (Play-for-fun, Up to 100m)

Toppklass. Köp!  |  

Kanonfin som approachdisc. Slutar aldrig glida. En dröm att kasta forehand med. Ligger perfekt i näven. Mjuk och skön.

4

5

0

1

2023-11-06

5 of 5. Benjamin Eklöf, Uppsala (Competing Locally, 100-135m)

Nice and overstable  |  

Jag har inte kastat särskilt många Zones, men jag har känt på det flesta. Denna Zone känns bättre än alla andra Zones jag klämt på, den är fast (vilket jag anser vara viktigt i mina aprroachdiscar) och riktigt greppig (förvånansvärt nog), och alla dessa Zones har puddletop. Flyger riktigt pålitligt också, lätt värd priset!

4

3

0

3

2023-11-06

5 of 5. John Lunde, Lund (Play-for-fun, 100-135m)

So much better than a Buzzz  |  

This disc flies dead straight for me. Similar flight to a MD1, but not as touchy as the MD1 can be.

5

5

-1

1

2023-10-28

5 of 5. Affe, Stockholm (Play-for-fun, Up to 100m)

Överstabil är namnet  |  

Har inte kraften att kasta Addern som en Distance Driver ordentligt vilket gör att den för mig flippar väldigt kraftigt och förutsägbart. Den får istället fylla platsen som en teknisk disk som gör nästan samma jobb som att kasta spike hyzer. Med mycket anhyzer kan man få den att flyga i en hög båge och dyka precis där man vill ha den. Perfekt när man kastar i en box eller vill undvika att rulla ut i OB bakom korgen. Kan också göra tighta svängar vid platt release för dom inkast som behöver kurvas skarpt runt eller över träd utan massa kraft. För mig är Addern oersättlig. Kastas alltid några gånger varje runda!

13

5

0

5

2023-10-24

4 of 5. Tomas, Göteborg (Play-for-fun, Up to 100m)

Very nice super straight disc, but...  |  

The flight of the disc is super nice and straight with a touch of fade. For me its more of a 5, 5, 0, 1. I also like the plastic which feels nice and durable. But there is ALOT of flashing on these discs.

5

5

0

1

2023-10-15

5 of 5. alphaelf, Djursholm (Play-for-fun, Up to 100m)

Fantastisk disc  |  

Glider långt och rakt, med en tydlig fade på slutet. Har ett uns av understabilitet och är lite känslig för nosvinkel. Men kastad rakt och lågt kan man räkna med lång distans och pålitlig placering.

2023-10-13

5 of 5. Tobias Dywén, Örebro (Competing Locally, 100-135m)

Stabil kastputter  |  

Den här puttern kan man trycka på utan att vara orolig för att den flippar över. Har lite skön fade i slutet, men inget överdrivet. Ligger bra i handen, inte så djup och skön plast!

3

3

0

2

2023-10-13

4 of 5. Tobias Dywén, Örebro (Competing Locally, 100-135m)

Stabil korg till bra pris  |  

Perfekt att ha hemma i trädgården! Smidig att montera samt lätt att bära runt på. Men den håller bra kvalité och fångar discen väl!

2023-10-13

4 of 5. Tobias Dywén, Örebro (Competing Locally, 100-135m)

Flippig distans!  |  

Extremt bra disc för att hyzerflippa! Annars en väldigt bra disc för att ut s-kurvor för den som kastar lite kortare. En disc som verkligen gav mig ett gäng meter till i distans! Ett problem jag haft är att de har skiljt sig en del i stabilitet från disc till disc. Alla har varit understabila, absolut, men i vissa fall lite mer stabila än vad jag förväntat mig.

12

6

-3

2

2023-10-13

5 of 5. Tobias Dywén, Örebro (Competing Locally, 100-135m)

Väskan som har allt!  |  

Här lämnas ingenting till fantasin, allt som man någonsin behöver har den. Extremt många fack, stora som små, där allt får plats! Sitter bra på ryggen. Enda negativa är väl att den är i det tyngre laget. Men med tanke på vad man får i förvaring så är det ändå rimligt!

2023-10-13

5 of 5. Tobias Dywén, Örebro (Competing Locally, 100-135m)

Perfekt för svettiga händer!  |  

Ett måste för den som svettas under dom där varma sommardagarna. Håller länge och kalken fördelas perfekt! OBS! Glöm inte att man behöver "slå igång" den så att kalkbollarna i påsen spricker. Kasta den i marken eller mosa den med en vass disc bara!

2023-10-13

4 of 5. Tobias Dywén, Örebro (Competing Locally, 100-135m)

En långsammare destroyer!  |  

Om man inte riktigt har armen för att få ut allt av en destroyer så är den här ett perfekt alternativ. Stabil distance-driver utan att vara en meathook, som man med tillräckligt mycket kraft kan få fina s-kurvor med. Men för många kommer den nog vara en av de stabilare discar i bagen!

11

5

-1

3

2023-10-08

2 of 5. Robert Thorin, Hisings Backa (Competing Locally, 100-135m)

Meathook  |  

Flyger som min Destroyer med bredare rim, inte alls som siffrorna säger. Som glow disc är den ok men förvänta dig inte understabil i duraflex glow.

13

4

-1

3

2023-10-06

5 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Svårt att begära mer för pengarna  |  

Har spelat snart ett år med väskan. Uppskattningsvis cirka 100 rundor och den är fortfarande i mycket bra skick. Prislappen just nu på 2000 kronor är mycket pengar men jämfört med andra väskor så står den sig bra ändå. Hade önskat att sidofacket (för exempelvis putters) vore lite elastiskt för att hålla kvar diskarna lite bättre.

2023-10-06

5 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

En av favoriterna  |  

Jag byter ofta molds i bagen. Denna har dock flera bra användningsområden då den är precis lagom stabil. Det går kasta flex, rakt och en ihållande hyser. Glidet är bra (som vilken bra 5-6-glidare som helst) och stabiliteten är pålitlig utan att vara allt för framträdande. Använder den som en lång variant av min mest stabila Explorer (Lat 64).

10

6

0

3

2023-10-06

2 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Inget för mig  |  

Jag har inte fått någon vidare glädje av denna disk. Understabil och bra glid men den ger ändå inte mer längd än vad jag får med många andra mer lättkastade diskar. Typ Sapphire eller liknande. Och då tycker jag denna är svårare att kontrollera. Så fort man får för mycket fart på den så ställer den sig samtidigt som den kan bete sig oväntat stabil i vissa lägen. Möjligtvis en bra rollerdisk för vissa men för mig finns bättre alternativ i alla lägen.

13

5

-3

2

2023-10-04

1 of 5. Johan Hultén, Stenungsund (Play-for-fun, Up to 100m)

No glow  |  

Precis köpt denna i gul plast för att kasta på kommande glowrundor, men den klarar knappt att hålla lyskraft mer än några minuter trots att jag laddar upp den med uv-lampa. Köp inte denna plast utan att samtidigt köpa Firefly glow stickers att sätta på discen.

2023-10-04

4 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Svår att inte gilla!  |  

Ligger jätteskönt i min hand. Flyger ungefär som jag vill. Skulle säga att disken jag kastade vägde 178 gram och är något mer understabil än vad min Buzzz SS. Dock är det en annan känsla i handen som jag tror att jag kanske föredrar. Enda jag tycker verkar sämre med den är att just mitt exemplar såg ut att inte tåla lika mycket trädträffar som de flesta andra diskar jag kastat.

5

5

-2

1

2023-10-04

3 of 5. Sebastian, Södertälje (Play-for-fun, 100-135m)

Bra bombar disc  |  

Inte så stabil som jag förväntade mig. Denna flippade över i motvind , har kastat andra venoms som är betydligt stabilare. Flyger långt dock

13

5

-1

2

2023-10-02

5 of 5. Buli, Gliwice (Competing Locally, Up to 100m)

Perfect flip  |  

Super flippy disc, perfect hyper flips, almost crazy shot shaping. Natural born roller. that's not the wind fighter, but woods flyer.

6

5

-4

0

2023-10-02

5 of 5. Buli, Gliwice (Competing Locally, Up to 100m)

scorch is scorch, even if is ligther  |  

In this case lighter weight doesn't not effects the flight. Z line plastic is rather stable, so the lightweights are even mor stable than esp in regular weight. Easy distance for all!

11

6

-2

2

2023-09-29

5 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Riktigt bra driver!  |  

Ligger skönt i handen för både forehand och backhand. Har tidigare kastat mest Lat64 (Grace/tresspass). Jag tror Grace går något längre pga glidet men samtidigt så känns det som jag kan få denna på rätt linje lite oftare. Något stabilare än Grace och lite mindre glid.

12

5

0.5

3

2023-09-29

3 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Ville gilla den!  |  

Jag ville verkligen gilla denna. Ligger riktigt skönt i handen men jag får inte till kasten. Ena gången så går den rakt, nästa gång känns den stabil för att gången efter det flippa över till en turnover. Har svårt med släppet helt enkelt.

8

4

-1.5

2

2023-09-29

5 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Stabilt pålitlig!  |  

Passar i alla väder. Men nu när det börjar bli höst så kastar jag denna allt oftare. Finns det plats i sidled så kastar jag denna både forehand och backhand från cirka 70-80 meter.

9

4

0

3

2023-09-28

5 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Rak med glid  |  

Skulle jag gå en skogsrunda med bara en disk så är det med denna. Som en buzzz fast ännu rakare och något mer glid skulle jag säga.

5

5

-1

0

2023-09-28

3 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Understabil glidare  |  

Glider riktigt bra. Dock mer understabil än sifforna visar. En disk där man kan ge den ganska mycket höjd utan att oroa sig för att den fade:ar på slutet. Passar nybörjare!

5

6

-3

1

2023-09-28

5 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Uppdaterad Svea. Rakare och längre!  |  

Ett steg upp från Svea. Både i längd och stabilitet. Understabil men ändå kontrollerbar. Perfekt för nybörjare och för att vara Kastaplast så stämmer sifforna bättre än vanligt.

6

6

-2

1

2023-09-28

5 of 5. Jacob H, Borlänge (Play-for-fun, Up to 100m)

Lyser starkt  |  

De här lyser riktigt bra! Givetvis inte riktigt samma sak som när hela glow-discen lyser, men ljuset är lika starkt och det är inga problem att hitta discarna. Räcker till 5-7 discar om man sätter lite lagom med klistermärken. Eller fler om man snålar (vilket jag gjort på en del jag använder för korta approach-kast). Så det är ett billigt alternativ för att ha fler discar på glow-runda. Precis som med glow-discar behöver man en uv-ficklampa för att ladda de under rundan. De glöder fortfarande efter en halvtimme, men laddar man precis innan kast så riktigt lyser de!

2023-09-27

4 of 5. Steffe, Fjugesta (Competing Locally, 100-135m)

En biffigare Felon  |  

Denna run har en högre vinge än vanligt och ger en mer överstabil disc.

9

3

1

4

2023-09-27

5 of 5. Steffe, Fjugesta (Competing Locally, 100-135m)

Förutsägbar vid landning  |  

Caiman är en pålitlig disc som inte hittar på några dumheter vid slutet av flykten - faller ner och dör utan stor skip. På backhand turnar den inte, men på forehand turnar den lite om man trycker på hårt. Ligger bra i handen på forehand. Vet ej vart de fått 5.5 speed ifrån.

5

2

0.5

3.5

2023-09-26

3 of 5. Vildola, Borlänge (Competing Locally, 100-135m)

Flippigare än siffrorna  |  

Sjukt snygg och skön, men betydligt mer understabil än vad siffrorna säger. Måste kasta den med extremt mycket hyzer och dra ner ordentligt på kraften för att den inte ska flippa över direkt

7

7

-3.5

1

2023-09-25

5 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Trygg och stabil!  |  

Håller sin hyser från det att den lämnar handen tills dess att den träffar marken. Pålitlig och superskön i handen. Plasten i K3 Glow är min favorit av samtliga jag prövat för putters, vilket lär vara ett 20-tal olika plaster.

3

4

0

2

2023-09-22

2 of 5. Bergaren, Skövde (Play-for-fun, 100-135m)

Kul med onödigt, under förväntan.  |  

Önskade specifikt en disc men fick den ej. Jag hade nog uppskattat det mer om jag inte hade siktat in mig på denna. Jag kommer inte köpa denna box till mig själv igen, kanske som present till någon annan.

2023-09-21

4 of 5. Fabian Daland, 4821 Rykene (Play-for-fun, Up to 100m)

Fin disk, men mer stabil enn forventet.  |  

Disken føles veldig behagelig i hånden. Den flyr veldig fint og trenger ikke mye kraft for å gå langt. Den var litt mer stabil enn jeg trodde, men du må bare kaste litt hardere for turn. Passer fint til alle noodle-arms der ute.

5

3.5

-1

1

2023-09-19

5 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Rak och mjuk!  |  

Riktigt bra glid! Flyger sakta men långt och känns oerhört bra i handen. Något stabilare än Svea men fortfarande understabil skulle jag säga. Känns pålitlig i sin flykt.

6

6

-1.5

0.5

2023-09-18

4 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Play-for-fun, 100-135m)

Bra driver  |  

Mycket trevlig driver! Den som satt siffrorna var nog inte riktigt nykter då den inte alls upplevs som överstabil på på det vis som siffrorna anger. Skulle säga den är ungefär som Guld och fyller för mig samma funktion. Något skönare i handen dock så det är en bra frisbee och som vanligt skön plast!

12

5

-1

3

2023-09-18

5 of 5. Maciej Litwinienko, Poznań (Competing Locally, over 135m)

Great approach  |  

My friend throwing the best FH anhyzer's approaches with this one i ever saw, little bit less stable zone - great disc.

4

4

0

2

2023-09-18

5 of 5. Maciej Litwinienko, Poznań (Competing Locally, over 135m)

Beaten teebird  |  

Great disc, was searching for something more flippy than teebird - F3 perfectly fits that spot.

7

5

-1

2

2023-09-18

5 of 5. Maciej Litwinienko, Poznań (Competing Locally, over 135m)

Point n shoot  |  

Crazy disc - little hyzer flip to flat and carring around 120m with dead straight line

9

5

-1

2

2023-09-18

5 of 5. Maciej Litwinienko, Poznań (Competing Locally, over 135m)

They see me rollin  |  

Great roller disc for me. Putting little any on this one and carring so far with end to the right.

9

5

-3

1

2023-09-18

5 of 5. Maciej Litwinienko, Poznań (Competing Locally, over 135m)

Smaller frisbee  |  

Great disc to throw n catch with friends and for some warm ups

1

7

0

0

2023-09-18

5 of 5. Maciej Litwinienko, Poznań (Competing Locally, over 135m)

Great putter  |  

If you like putters with bead PA3 will perfectly fit your game.

3

4

0

1

2023-09-18

5 of 5. Maciej Litwinienko, Poznań (Competing Locally, over 135m)

Less stable firebird  |  

Great disc for slot between firebird and flippy fairway. More distance with thunderbird than firebird with also reliable finish to the left

9

5

0

2

2023-09-18

5 of 5. Maciej Litwinienko, Poznań (Competing Locally, over 135m)

Mamba  |  

Not that flippy as it says, probably it also depends of the run of the star plastic.

11

6

-2

1

2023-09-18

5 of 5. Maciej Litwinienko, Poznań (Competing Locally, over 135m)

FD1  |  

Holding line perfectly - little flip from hyzer but mostly holding hyzer line and pushing really far with it.

7

5

0

2

2023-09-18

5 of 5. Maciej Litwinienko, Poznań (Competing Locally, over 135m)

Venom  |  

Really good overstable driver, slightly faster Force. Great for some flat shots with finish to the left.

13

5

0

3

2023-09-17

5 of 5. Simon Hellsing, Hisings Kärra (Competing Locally, over 135m)

Hyzerflips och turnovers 4 days  |  

Med en del tryck i armen upplever jag denna disc lite mer understabil än vad siffrorna säger. Det blir en perfekt hyzerflip- och turnover disc med riktigt bra torque resistance!

2

3

-1

0

2023-09-15

5 of 5. Alias, HAGFORS (Competing Locally, 100-135m)

.  |  

Extremt skön disc. Hyzerflippar den och då går den riktigt lång med riktigt bra glid.

11

6

-1

2

2023-09-14

5 of 5. Richard, Göteborg (Competing Locally, 100-135m)

Kommer köpa fler!  |  

Spelat discgolf i ett år bara men denna har redan blivit en favorit! Inte så duktig på hyzerflips men satan va vackert det är att se denna disc turna! Och lätt är det också att få den att turna! Älskar att kasta denna runt krön!

5

5

-3

0

2023-09-14

5 of 5. Richard, Göteborg (Competing Locally, 100-135m)

OMG LASER PEW PEW PEW!  |  

Använder som rak kastputter och den är ett nöje att kasta! Går spikrakt! Jag behöver se till att få tillräcklig spin på den bara annars tenderar den att bli mer överstabil. Given plats i min bag!

2

2

0

0

2023-09-14

5 of 5. Kevin Sundet Isaksen, Lysøysundet (Competing Locally, 100-135m)

The Get Freaky Zone: the best approach disc on the  |  

If you need an overstable approach disc you can trust on any occasion, look no further! The Zone in the CryZtal FLX plastic is amazing. It is soft, which makes its ground play more predictable. Additionally, it is grippy in essentially all conditions! 10/10

4

3

0

3

2023-09-14

5 of 5. Kevin Sundet Isaksen, Lysøysundet (Competing Locally, 100-135m)

Star Mako3: A disc that suits everyone  |  

The Mako3 is a disc that suits everyone, no matter what skill level. It is a dead straight flying mid-range which will help beginners to learn their angles whilst more advanced players will make this disc do wonders. Highly recommended!

5

5

0

0

2023-09-14

5 of 5. Kim Eriksson, Umeå (Competing Locally, 100-135m)

Går långt.  |  

Väldigt bra disc för Hyzerflip som bara flyger och flyger. Har kastat denna 132m med en perfekt hyzer går lite till höger sen tillbaka. Kan absolut rekommendera denna för nybörjare då den flyger väldigt rakt.

6

6

-2

1

2023-09-14

5 of 5. Kim Eriksson, Umeå (Competing Locally, 100-135m)

Mittfältaren  |  

Denna run skulle jag säga är precis mitt emellan i stabilitet. Det är inte den mest överstabila Grace men definitivt inte den mest understabila. Grace är en fantastisk disc som går långt!

11

6

-1

2

2023-09-13

4 of 5. Einar Larsen, Drammen (Competing Locally, 100-135m)

Solid backhand disc  |  

This run is less stable than the c-line FD. It flips up from a hyzer with a full power throw and turns the whole flight (backhand). Good glide and grippy plastic. Solid disc for forest holes because you can hyzer flip it. A bit understable for longer forehands, but could work for medium power forehands.

7

6

-2

1

2023-09-06

4 of 5. Einar Larsen, Drammen (Competing Locally, 100-135m)

A nice forehand disc up to 70-80m  |  

I use this disc alot for forehands up to 80m. The grip is good and the flight is overstable. I throw far forehand (135m), so if i full send it, it turns over. Very good approach disc, It is durable and cool looking.

4

2

0

3.3

2023-08-29

5 of 5. Alfred L, Karlstad (Play-for-fun, 100-135m)

Nya favoriten  |  

Jag går runt med 18-20 discar normalt sett, men om jag ska vara ärlig kan jag nog ta ut 10-12 styckna. En stor orsak till det är att denna disc har funnit en plats i min bag. Betydligt mer användbar än C-line varianten vid inköp och när den jobbas in blir den bara bättre. Rekommenderas starkt!

0

0

-1

0

2023-08-25

5 of 5. Dennis, Örebro (Competing National, over 135m)

Bästa DDn  |  

Riktigt bra driver! Stock är ganska "understabil" vilket gör att den går långt! Och kan användas till rollers. "Linusrun" är den som är mest överstabil så den kan man trycka på med lite anhyser. 'Silver lättrun" är mittemellan så den är en bra flippup med stabil finish. Hursomhaver en grym DD!!

12

5

0

2

2023-08-25

5 of 5. Dennis, Örebro (Competing National, over 135m)

Bra FD  |  

Flippar upp fint och går rakt (kanske lite höger) om man trycker på den på hyser. Man kan kasta den lite mjukare på lätt anhyser och lita på att den kommer tillbaka på slutet upp till ca100 meter. Väldigt lik en Explorer mem skönare att hålla i.

7

5

0

2

2023-08-25

5 of 5. Dennis, Örebro (Competing National, over 135m)

Åker ingenstans utan den!!  |  

Den är den bästa MD som finns! Upp till 90 meter kan man kasta den på lite hyser å den flippar upp och går typ spikrakt med en väldigt svag fade på slutet. Ger man mer hyser håller den hyser hela vägen. På svag anhyser kan man få den att gå 110meter och landa platt. Den är ett måste i allas väskor!!

5

4

-1

1

2023-08-25

5 of 5. Dennis, Örebro (Competing National, over 135m)

Bästa kastputtern!  |  

En riktigt stabil putter! Man kan trycka på den ordentligt och den kommer gå rakt. Sätter du hyser så håller den hyser. Lite lätt anhyser så går den 100 meter utan problem med lite lätt fade på slutet. Är som en långsam MD, helt underbar som kastputter

3

3

0

1